The Pinterest Academy start weer! Schrijf je nu in op de wachtlijst. →

pinterest kick-start

Zet je Pinterest al in, maar vallen de resultaten tegen?

Al enige tijd bezig met Pinterest of een start gemaakt maar de groei blijft uit? Ik help je om te kijken waar je jouw kansen laat liggen binnen Pinterest. Zonde als je er tijd in steekt en er uiteindelijk niets uit komt, het moest juist iets opleveren! Op naar meer websitebezoekers en klanten uit Pinterest!

Pinterest inzetten zonder dat je weet waar je mee bezig bent levert vaak te weinig tot niets op

Al een Pinterest account maar na een (hoop) pins plaatsen nog steeds geen resultaat? Laten we er samen naar kijken, want 9 van de 10 keer heeft het te maken met de strategie die je gebruikt (of het juist niet hebben van een strategie). Laten we het samen tot een succes maken!

Je weet namelijk gewoon dat het kan werken voor jouw bedrijf en jij hebt de volste vertrouwen in Pinterest, alleen niet op de manier zoals nu! Stapsgewijs gaan we aan de slag met het verkrijgen van organisch Pinterest verkeer naar jouw website en socialmediakanalen.

De voordelen van Pinterest

Minder concurrentie dan andere kanalen

Als jij je Pinterest goed inzet heb je veel minder concurrentie dan op je socialmediakanalen. Je wordt eerder gezien!

Een blik vanuit de andere kant

Het is een hele andere manier van inzetten dan socialmediakanalen. Ik help graag met mijn expertise jouw Pinterest te laten groeien.
 

Je account is het visitekaartje voor jouw bedrijf

Pinterest staat bekend als visuele zoekmachine voor inspiratie. Zorg dat je dit doortrekt in je account.

Samen zetten we een succes strategie op voor meer vindbaarheid, zichtbaarheid en omzet!

Ga zelf aan de slag met een beetje hulp van mij

Klinkt dit herkenbaar voor jou?

Je hebt een poging gedaan om Pinterest in te zetten ,maar je hebt geen doorkliks.

Je account is een rommeltje en is niet echt uitnodigend.

Je weet dat Pinterest werkt voor de branche waarin jij je bevindt, maar je hebt geen idee hoe je Pinterest nu moet inzetten.

Je bent het beu om weer alles zelf uit te zoeken en maar weer wat aan te modderen.

Je vindt het tijd om te beginnen met een ‘frisse start’ en wilt je strategie daardoor gelijk goed aanpakken met de juiste strategie.

pinterest kick-start

Dit is wat wij samen gaan doen

stap 1

Voorbereidende call

Vooraf hebben wij een (online) call waarin we bespreken wat er tot nu toe aan Pinterest gedaan is. Hoe gebruik jij jouw content voor Pinterest?

stap 2

Vragenlijst over jouw bedrijf

Na de voorbereidende call waarin ik jou en je bedrijf beter leer kennen, krijg je nog een korte vragenlijst met specifiekere vragen!

stap 3

Adviesanalyse

Het inrichten van je account wordt Daarna ga ik aan de slag met een op maat gemaakt Advies. Dit is een PDF-document waarin ik de strategie volledig voor jouw bedrijf uitschrijf.

stap 4

Account optimalisatie

Het inrichten van je account wordt volledig uit handen genomen door mij. Ik richt alles op de juist manier in zodat jij daarna gelijk goed aan de slag kan.

stap 5

Uitleg call

Nadat jij je adviesanalyse voor je hebt en het account is geoptimaliseerd wordt het tijd om te gaan pinnen. Aan de hand van deze call laat ik stap voor stap zien hoe je dat het beste kunt doen!

stap 6

Vragen?

Na onze call kan het zijn dat er nog vragen op komen. Die vragen kunnen nadien altijd aan mij gesteld worden! Hier help ik je dan graag mee.

jouw investering

Pinterest Kick-Start

We kijken volledig opnieuw naar jouw account en op basis van deze informatie krijg je een adviesrapport met de aanpassingen die ik adviseer.

Het account optimaliseren neem ik op me zodat jij er niet meer naar om hoeft te kijken.

In een laatste call neem ik je mee hoe je het beste verder kunt met je pins en hoe je deze het best kunt inplannen. Na deze call heb je een goed en gestructureerd plan waar je vervolgens zelf mee verder kunt.

claim jouw Pinterest kick-start
nu voor 479,-

Ik wilde al een tijdje met Pinterest aan de slag maar wist dat ik dit niet alleen kon. Ik volgde The Pin Branding al een tijdje op Instagram en wist al snel dat ik haar hulp wilde hebben. Nadat ik contact met haar heb gehad wist ik gelijk dat ik met haar wilde gaan werken want het voelde echt goed. We hadden snel een vervolgafspraak en ik raakte erg enthousiast door haar dus pakte ook gelijk door. Ik heb een adviesanalyse van haar gehad (van ca. 30 pag.) waarmee ik zelf verder kan gaan. En ze heeft mijn pagina opnieuw ingericht. Ze heeft mij geleerd hoe het werkt en waar ik op moet letten en hoe ik alles in kan plannen. Nu kan ik zelf ermee aan de slag gaan. Ik vond het een hele prettige samenwerking en heb zoveel zin om verder te gaan met Pinterest!

Amanda van Studio Lily Rose

Onlangs hebben wij bij Vera het Zilverpakket afgenomen om meer kennis te krijgen over hoe wij voor Budgetstoffen.nl Pinterest nu het beste kunnen inzetten. We waren zelf al enige tijd aan het ‘klungelen’, maar we merkten dat we echt behoefte hadden aan een goede, stabiele basis en duidelijk uitleg over hoe je Pinterest voor je laat werken. Al gauw kregen we van Vera een uitgebreid verslag in onze mailbox met een zeer duidelijke uitleg over hoe wij Pinterest het beste kunnen inrichten. Super fijn om te lezen dat Vera zich zo goed heeft verdiept in ons bedrijf en daarop een duidelijk persoonlijk advies heeft gemaakt. Onderdeel van het kick-start pakket is natuurlijk dat Vera zelf alvast wat aanpassingen gaat doorvoeren en daaruit zagen we direct een stijging van onze impressies met ruim 8000%! Via een call kregen we nog verdere duidelijke uitleg over het inplannen van de pins en hoe we onze content zo optimaal mogelijk kunnen gebruiken. Kortom: zeer tevreden over The Pin Branding!

Marco van Budgetstoffen.nl

Ik had al een pinterest account en van alles geleerd over hoe ik die zakelijk in kan zetten. Echter, kwam er nog geen resultaat uit. Vera heeft kritisch naar mijn account gekeken en kwam al snel met een paar super fijne tips! Vervolgens heeft ze mijn account ingericht en geleerd hoe ik deze zelf kan beheren. Ik heb nu veel meer vertrouwen in wat ik doe!

Hasse van Hassecox.nl

Twijfel je nog?

Lees hier de veelgestelde
vragen en antwoorden

Als ik de tips van de adviesanalyse aanneem, gaan mijn resultaten op Pinterest dan echt vooruit?
Ja! Blijkbaar is de strategie die je voorheen gebruikte niet de juiste strategie voor jou en je branche. Ik kijk vooraf op Pinterest een geschikt kanaal voor je is, zo niet ben ik daar eerlijk in. We gaan aan de slag om juist websiteverkeer en klanten te genereren.
Hoelang zijn we bezig met de kick-start?
We starten met een korte call waarna jij een vragenlijst invult zodat ik je bedrijf beter leer kennen. Als je deze vragenlijst hebt ingevuld duurt het maximaal 3 weken voordat ik een strategierapport heb gemaakt. Na akkoord ga ik het account optimaliseren en plannen we een call in om alles te bespreken.
Zijn de kosten eenmalig?

Ja deze kosten zijn eenmalig na dit traject ga jij zelf aan de slag met het pinnen van je content. Mocht je het willen uitbesteden en er weinig tot geen omkijken naar hebben dan heb ik hiervoor het Pinterest beheer traject.

Mijn vraag staat er niet tussen.

Stuur een e-mail naar [email protected], en ik neem contact met je op. Als je graag een kennismakingsgesprek wilt, kun je dat ook naar dit e-mailadres sturen.

Ga nu goed aan de slag met jouw Pinterest account

Met de Pinterest kick-start ga jij eindelijk na al dat aanmodderen echt goed aan de slag met Pinterest. Jij weet na dit traject precies hoe je te werk kan gaan om meer websiteverkeer te genereren naar je diensten en producten. Deze Pinterest kick-start kost je eenmalig €397,-