The Pinterest Academy start weer! Schrijf je nu in op de wachtlijst. →

Adverteren op Pinterest

Genereer meer klanten en conversies met Pinterest advertenties!

Wil je een bredere doelgroep bereiken dan de de doelgroep die je bereikt met alleen organisch pinnen binnen Pinterest? Door campagnes op de juiste manier in te richten en strategisch te werk te gaan, kan jij meer klanten, aanvragen en conversies verkrijgen.

Promoot jouw pins bij een bredere doelgroep

Adverteren is het promoten bij een bredere doelgroep via een betaalde manier op Pinterest.

Eén van de grootste voordelen van adverteren is dat jouw content niet alleen op basis van zoekwoorden zal worden getoond maar ook op geavanceerde targeting mogelijkheden zoals interesses van de gebruiker, demografische gegevens en zelfs specifieke acties die gebruikers op Pinterest hebben ondernomen.

Jouw doelgroep wordt dus op een andere manier bereikt waardoor je bereik ook echt vergroot!

Is adverteren op Pinterest iets voor jouw bedrijf?

Wil je naast organisch groeien ook groeien door middel van advertenties;

Je doelgroep, uitgaande klikken en conversies wilt vergroten;

Als je wilt dat advertenties op een strategische manier en met de juiste campagnes wordt opgezet;

Opvallen met gesponsorde pin met daarbij bijpassend beeldmateriaal

Budget vrij hebt om aan de slag te gaan met adverteren

Laat ons jouw advertenties doen!

Vera heeft ons super goed geholpen. Niet alleen het bereik op Pinterest maar ook de volgers en aankopen op onze webshop zijn toegenomen dankzij de inzet van Vera. Daarnaast zijn we verliefd geworden op ons eigen Pinterest account. Dank Vera voor je inzet en fijne communicatie!

Daisy van The Golden Webshop

We waren al een tijdjes nogal aan het kwakkelen met ons Pinterestaccount. Het werd extern beheerd maar de cijfers bleven maar dalen. Daarom besloten we Vera in te schakelen. Binnen een paar weken zagen we alweer een lijn omhoog verschijnen. Super, natuurlijk. Ze is betrokken, heeft veel kennis van Pinterest en doet alles om mooie cijfers te bereiken. We zijn dus heel blij dat we voor Vera hebben gekozen en raden dat een ander ook aan

Renee van Porterenee

Ik heb Vera mijn Pinterest beheer laten doen. Ze maakt mooie templates voor mijn pins en plant ze netjes en op tijd in via Tailwind. Maandelijks hebben we een call om de statistieken te overlopen en geeft Vera me een update over haar aanpak voor de volgende maand. Ze past haar strategie aan wanneer nodig en probeert telkens het beste resultaat te bekomen.

Carolien van On a Healthy Adventure

Wat houdt Pinterest Advertising
bij The Pin Branding precies in?

Een passende strategie

Het doel van adverteren is voor ieder bedrijf anders en vereist een gepersonaliseerde en passende advertentie campagnes. Hierbij wordt goed gekeken naar het doel van de advertenties, dit kunnen inschrijvingen zijn maar ook verkopen of aanvragen. Dit wordt vooraf besproken in een call.

Geoptimaliseerde Pins

Als je organisch weet welke pins goed presteren zullen deze omgezet kunnen worden naar advertentie materiaal. Ook de pin titel en omschrijving zullen worden ingezet op een strategische manier om er voor te zorgen dat het doel gehaald kan worden.

Bijhouden en bijsturen van campagnes en advertentie materiaal

Draaiende campagnes zullen nauwlettend in de gaten gehouden worden en indien nodig worden bijgestuurd. Dit zal altijd in overleg gaan met de klant.

Maandelijkse rapportage

Iedere maand wordt de data verkregen vanuit de Pinterest API en deze data wordt gefilterd en geplaatst in het dashboard van The Pin Branding. Dit zodat de belangrijkste data wordt gefilterd en we goed kunnen zien of er bijgestuurd dient te worden.

alle adverteren of ook beheer

Welk pakket kies jij?

Pinterest Advertising

Strategie op maat

Advies bij het inrichten van de technische aspecten achter de website

Opzetten van verschillende advertenties campagnes met bijbehorende doelen

Targeting mogelijkheden zoals interesses van de gebruiker, demografische gegevens specifieke acties die gebruikers op Pinterest hebben ondernomen.

Maandelijkse dashboard rapport via e-mail

357,- per maand

meest gekozen

Advertising + Beheer

Het bijhouden van het organische bereik op Pinterest (lees hier meer)

Strategie op maat

Advies bij het inrichten van de technische aspecten achter de website

Opzetten van verschillende advertenties campagnes met bijbehorende doelen

Targeting mogelijkheden zoals interesses van de gebruiker, demografische gegevens specifieke acties die gebruikers op Pinterest hebben ondernomen.

Maandelijkse dashboard rapport via e-mail

757,- per maand
combideal

* De minimale looptijd van beide pakketten is 3 maanden.

Over mijn expertise

Mijn doel is om bedrijven te helpen met het strategisch inzetten van Pinterest. Door op de ‘sponsoren’ knop te klikken bij een pin zal jouw advertentie niet optimaal presteren. Dat is zonde! The Pin Branding neemt graag Pinterest advertising uit handen om het maximale resultaat te behalen.

Goed adverteren binnen Pinterest vereist kennis en expertise. Door de jaren heen heb ik me verdiept (dmv cursussen en trainingen) en heb ik veel verschillende strategieën getest en uitgeprobeerd. Deze kennis neem ik mee in alle advertenties die ik maak.

Twijfel je nog?

Lees hier de veelgestelde
vragen en antwoorden

Is adverteren op Pinterest wel geschikt voor mijn bedrijf?
Vooraf zullen we via een call kijken of adverteren een slimme stap is voor jouw bedrijf. Het beste is namelijk om organisch zowel je profiel als je pins te hebben staan. Zo hebben we al data en is dit juist positief voor het inzetten van advertenties.
Waarom kan ik niet per maand met je samenwerken?

Ik werk met contracten van 3, 6 of 12 maanden, omdat we met een kortere periode nog geen goed inzicht kunnen krijgen in de optimale inzet van Pinterest. Na deze contracten kunnen we per keer verlengen met opnieuw 3, 6 of 12 maanden.

Hoe lang duurt het voordat ik resultaat zie bij adverteren?
Door middel van adverteren krijg je natuurlijk sneller resultaat dan alleen maar organisch te posten. Het is wel van belang dat er de eerste maanden getest gaat worden met bijvoorbeeld targetting en beeldmateriaal.
Mijn vraag staat er niet tussen.

Stuur een e-mail naar [email protected], en ik neem contact met je op. Als je graag een kennismakingsgesprek wilt, kun je dat ook naar dit e-mailadres sturen.

Meer potentiële klanten bereiken via Pinterest door te adverteren?

Ben jij op zoek naar hulp voor het adverteren binnen Pinterest? Neem dan contact op via het contact formulier zodat we een kenningsmakingscall kunnen inplannen.