The Pinterest Academy start weer! Schrijf je nu in op de wachtlijst. →

e-book zoekwoorden

Zet de juiste zoekwoorden in om meer klanten te bereiken via Pinterest

Het gebruik van de juiste zoekwoorden is ontzettend belangrijk voor jouw Pinterest succes. Gebruik van de juiste zoekwoorden zorgt er namelijk voor dat jij jouw potentiële klanten gaat bereiken! In dit e-book vertel ik je alles over het inzetten van de juiste zoekwoorden, zodat jij beter gevonden wordt en dus meer resultaat uit Pinterest haalt.

Struggle je met jouw zichtbaarheid op Pinterest?

Struggle je al langer met het bereiken van de juiste doelgroep op Pinterest? Heb je geen idee waar ze op zoeken en hoe je aan deze juiste zoekwoorden kunt komen? Plaats je gewoon een stuk tekst in de hoop dat je er iemand mee bereikt? Helaas gaat het je dan alleen maar tijd kosten in plaats van tijd opleveren. Jij wilt namelijk juist dat er verkeer vanuit Pinterest komt die ook echt geïnteresseerd is in jouw producten of diensten.

In het e-book zoekwoorden leer ik je hier alles over, zodat jij je ideale klanten gaat bereiken via Pinterest. Hierdoor voorkom je dat je een ‘zomaar’ een pin plaatst, maar ga je juist voor strategische pins met zoekwoorden waar jouw ideale klant naar op zoek is.

Claim het e-book nu voor €47,-!

In dit e-book ontdek je

Wat doet Pinterest met zoekwoorden?;

Waarom je een zoekwoorden onderzoek zou doen;⁣

Waar kun je zoekwoorden allemaal gebruiken;⁣

Short-tail en long-tail zoekwoorden gebruiken;

Fouten die worden gemaakt met zoekwoorden;⁣

Vier manieren om zoekwoorden te vinden binnen Pinterest;

Zoekwoorden vinden buiten Pinterest maar die toch relevant kunnen zijn;

Statistieken en zoekwoorden.

Gebruik van de juiste zoekwoorden, zorgt ervoor dat jij jouw klanten gaat bereiken via Pinterest

Met dit e-book leer ik je om de juiste zoekwoorden te vinden, zodat jij je doelgroep gaat bereiken via Pinterest. Hierdoor voorkom je dat je zomaar een pin gaat plaatsen, maar zorg je daadwerkelijk voor een strategische pin met zoekwoorden waar jouw ideale klant naar op zoek is.