Gratis E-book

5 Stappen die jou helpen naar een succesvol Pinterest kanaal

Zet Pinterest in met een werkende strategie, om zo meer zichtbaarheid, vindbaarheid en conversies te genereren! Niet meer afhankelijk van één kanaal en je content niet meer in de massa zien verdwijnen. Zorg ervoor dat jouw producten en diensten met een converterende strategie te vinden zijn op Pinterest!

Download het
e-book nu!

In dit e-book ontdek je

Dat de basis van je Pinterest profiel heel veel meer kan opleveren als het gaat om websitebezoekers;

Wat het belang is van Pinterest borden en waarom de juiste verdeling binnen jouw profiel ontzettend belangrijk is;

Waarom je focus zou moeten liggen op de combinatie van zoekwoorden en visueel beeld;

Hoe je succesvolle pins kunt maken die terecht komen bij jouw ideale klant;

Hoe consistentie binnen Pinterest niet gepaard gaat met de hoeveelheid tijd die je eraan besteed, maar juist door op een slimme manier consistent aanwezig te zijn

Laat je gegevens achter en vraag ‘m nu gratis aan!

Hi, ik ben Vera Lauret

Over The Pin Branding

Hi, mijn naam is Vera! Met The Pin Branding help ik bedrijven zoals webshops, dienstverleners en bloggers met hun Pinterest-marketing. Ik heb al tientallen bedrijven in verschillende branches geholpen om ervoor te zorgen dat zij een continue stroom aan bezoekers, klanten en conversies krijgen.

Door Pinterest op een strategische manier in te zetten, heeft het een succesvolle werking op het aantrekken van nieuwe klanten en het verhogen van je verkopen.

Wil jij Pinterest ook inzetten voor je bedrijf, zodat je meer potentiële klanten naar je website krijgt en zo meer omzet kunt genereren? Vraag dan nu het gratis e-book aan!

Pinterest
Expert

Zet Pinterest in voor een continue stroom aan potentiële klanten!

Met dit e-book heb jij de informatie in handen om Pinterest op zó’n manier in te zetten dat je niet meer afhankelijk bent van één kanaal. Zet jouw producten en diensten in op Pinterest om meer websitebezoekers en conversies te genereren!

Pinterest is een krachtig marketing kanaal waarbij je niet 24/7 online hoeft te zijn, maar waarmee je met de juiste strategie nieuwe websitebezoekers, klanten en conversies genereert! Wij helpen jou hierbij middels onze diensten en (online) trainingen.

© 2021 - 2023 The Pin Branding