The Pinterest Academy start weer! Schrijf je nu in op de wachtlijst. →

Pinterest beheer

Wil jij Pinterest inzetten met de juiste strategie, maar heb jij niet de tijd of de juiste kennis om dit kanaal zelf optimaal in te zetten?

In plaats van dat het je veel tijd en frustratie kost, wil je ervoor zorgen dat Pinterest optimaal wordt benut en daadwerkelijk klanten oplevert. Daar kan The Pin Branding jou en je bedrijf bij helpen. Laat ons een strategie implementeren die resulteert in meer websitebezoekers, klanten en conversies!

Herken jij dit?

De basis van je Pinterest profiel kan heel veel meer opleveren als het gaat om websitebezoekers;

Je bent te afhankelijk van één kanaal;

Jouw content verdwijnt in de massa of is na een dag niet meer zichtbaar voor jouw doelgroep;

Je weet dat jouw doelgroep actief is op Pinterest, maar je zet het niet effectief in;

Je hebt het gevoel dat je voortdurend het wiel opnieuw moet uitvinden met jouw content;

Je wilt er zeker van zijn dat Pinterest op de juiste manier wordt ingezet, zodat je geen tijd verliest.

Maar wil jij…

Meerdere kanalen gebruiken om bereik, klanten en conversies te genereren?

Duurzame content creëren die maanden tot jaren blijft circuleren?

Jouw juiste doelgroep bereiken via kanalen zoals Pinterest?

Een werkende en converterende strategie zonder zelf te hoeven testen en uitzoeken?

Dat jouw producten, diensten of artikelen op de voorgrond staan?

Laat ons jouw Pinterest account beheren!

Vera heeft ons super goed geholpen. Niet alleen het bereik op Pinterest maar ook de volgers en aankopen op onze webshop zijn toegenomen dankzij de inzet van Vera. Daarnaast zijn we verliefd geworden op ons eigen Pinterest account. Dank Vera voor je inzet en fijne communicatie!

Daisy van The Golden Webshop

We waren al een tijdjes nogal aan het kwakkelen met ons Pinterestaccount. Het werd extern beheerd maar de cijfers bleven maar dalen. Daarom besloten we Vera in te schakelen. Binnen een paar weken zagen we alweer een lijn omhoog verschijnen. Super, natuurlijk. Ze is betrokken, heeft veel kennis van Pinterest en doet alles om mooie cijfers te bereiken. We zijn dus heel blij dat we voor Vera hebben gekozen en raden dat een ander ook aan

Renee van Porterenee

Ik heb Vera mijn Pinterest beheer laten doen. Ze maakt mooie templates voor mijn pins en plant ze netjes en op tijd in via Tailwind. Maandelijks hebben we een call om de statistieken te overlopen en geeft Vera me een update over haar aanpak voor de volgende maand. Ze past haar strategie aan wanneer nodig en probeert telkens het beste resultaat te bekomen.

Carolien van On a Healthy Adventure

Ben je nu nog afhankelijk van social media voor het succes van je bedrijf?

Wat als dit plotseling wegvalt of je account wordt geblokkeerd? Heb je een back-up plan?

Ik hoor vaak genoeg dat bedrijven in de problemen komen wanneer hun belangrijkste kanaal wegvalt. Het bereik verslechtert en de verkoop neemt af.

Heb je al eens nagedacht over alternatieven voor social media? Pinterest wordt bijvoorbeeld niet officieel beschouwd als socialmediakanaal, omdat het gebruikmaakt van SEO. Door zoekwoorden te gebruiken waar jouw doelgroep naar zoekt, zullen jouw producten en diensten opvallen!

“For everything we don’t like to do, there’s someone out there who’s really good, wants to do it and will enjoy it”

Wat houdt Pinterest Beheer
bij The Pin Branding precies in?

Een passende strategie

Ieder bedrijf is uniek en vereist een gepersonaliseerde, passende strategie. We bepalen de optimale inrichting van het account, identificeren de juiste zoekwoorden binnen jouw doelgroep en bepalen de meest effectieve content. Dit wordt allemaal vastgelegd in een strategierapport, waarin jouw input en onze strategische aanpak op Pinterest samenkomen.

Geoptimaliseerd Pinterest profiel

Aan de hand van het strategierapport zal het account allereerst geoptimaliseerd, ingericht en/of opgeschoond worden. Een goed converterend Pinterest account start namelijk met de basis. Daarnaast wordt jouw branding doorgetrokken in jouw ontwerpen en in de inrichting van jouw Pinterest account.

Consistent pins online voor een consistente zichtbaarheid

Consistentie is ook op Pinterest van groot belang om je bereik te vergroten. We zorgen ervoor dat er consistent (2/3 pins per dag) nieuwe content wordt gedeeld, waardoor jouw profiel als actief wordt gezien.

Maandelijkse rapportage & bijsturen

Bij The Pin Branding stellen we maandelijks een rapport op voor elke klant. Dit rapport bevat gegevens die zijn verzameld vanuit Pinterest. Hierdoor kunnen we de statistieken evalueren en indien nodig aanpassingen doen in onze aanpak.

Plus, Pro of Advanced

Welk pakket kies jij?

Pinterest Beheer voor 3 maanden

Strategie rapport op maat Account optimalisatie 2/3 pins gemiddeld per dag Zoekwoorden onderzoek en het bijhouden van trends op basis van branche Maandelijks dashboard rapport via e-mail (PDF)

557,- per maand

meest gekozen

Pinterest Beheer voor 6 maanden

Strategie rapport op maat Account optimalisatie 2/3 pins gemiddeld per dag Zoekwoorden onderzoek en het bijhouden van trends op basis van branche Maandelijks dashboard rapport via e-mail (PDF)
500,- per maand 10% korting

Pinterest Beheer voor 12 maanden

Strategie rapport op maat Account optimalisatie 2/3 pins gemiddeld per dag Zoekwoorden onderzoek en het bijhouden van trends op basis van branche Maandelijks dashboard rapport via e-mail (PDF)
475,- per maand 15% korting

Over mijn expertise

Mijn doel is om bedrijven te helpen bij het strategisch inzetten van Pinterest. Zomaar lukraak pinnen kost vaak tijd en levert uiteindelijk weinig op. En dat is zonde! The Pin Branding neemt graag het volledige Pinterest-beheer uit handen om het maximale resultaat te behalen.

Hiervoor is kennis en expertise nodig, en door de jaren heen heb ik veel verschillende strategieën getest en uitgeprobeerd. Deze kennis breng ik mee in al mijn samenwerkingen. Bovendien blijf ik mezelf voortdurend bijscholen om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen binnen Pinterest. Als er strategische veranderingen plaatsvinden, zorg ik ervoor dat deze daadwerkelijk worden toegepast.

Twijfel je nog?

Lees hier de veelgestelde
vragen en antwoorden

Is Pinterest wel geschikt voor mijn bedrijf?

Ik stel altijd twee tegenvragen. Heb je een website? En heb je enige vorm van content, zoals producten, diensten, podcasts, artikelen, enzovoort? Als het antwoord op beide vragen JA is, dan zeg ik: start met Pinterest!

Heb ik wel genoeg content voor Pinterest?
Je hebt vaak meer content dan dat je denkt. Binnen Pinterest is het juist goed om content te hergebruiken of het op andere borden te plaatsen. Van één stuk content kunnen meerdere pins gemaakt worden op meerdere borden. Ik kijk graag met je mee of je genoeg content hebt in een kennismakingscall.
Waarom kan ik niet per maand met je samenwerken?
Ik werk met contracten van 3, 6 of 12 maanden, omdat we met een kortere periode nog geen goed inzicht kunnen krijgen in de optimale inzet van Pinterest. Na deze contracten kunnen we per keer verlengen met opnieuw 3, 6 of 12 maanden.
Hoe lang duurt het voordat ik resultaat zie?
Dit hangt af van de activiteit van je account op dit moment. Als je nog geen account hebt en we helemaal vanaf 0 beginnen, moet je er rekening mee houden dat we pas na 6 maanden goede conclusies kunnen trekken. Als je investeert in Pinterest, investeer je in een langetermijnmarketingstrategie, vergelijkbaar met bijvoorbeeld Google. Het voordeel is dat wanneer pins eenmaal gaan circuleren, ze zichtbaar en vindbaar blijven en niet zomaar verdwijnen.
Kan ik Pinterest na onze samenwerking ook zelf oppakken?

Jazeker kan dat! Nadat het contract voor het accountbeheer is beëindigd volgt alleen geen training en wordt ook niet de volledige strategie voor het accountbeheer gedeeld. Het is wel mogelijk om een strategie call (60 minuten) aan het einde in te plannen voor een bedrag van €179,- excl btw.

Werk jij ook met Tailwind en wat is het eigenlijk precies?
Tailwind is een officiële planningstool die wordt aanbevolen door Pinterest. Met behulp van deze tool kun je gemakkelijk je content verspreiden, pins plaatsen op verschillende borden en dit alles op de juiste tijden. Ik werk met Tailwind voor al mijn klanten. Het is echter een betaalde tool (€13 per maand) die de klant zelf moet aanschaffen. Als er geen creditcard beschikbaar is, kan dit ook via facturering vanuit mijn account worden geregeld.
Mijn vraag staat er niet tussen.

Stuur een e-mail naar [email protected], en ik neem contact met je op. Als je graag een kennismakingsgesprek wilt, kun je dat ook naar dit e-mailadres sturen.

Op zoek naar een Pinterest expert die jouw Pinterest marketing op een strategische manier inzet?

Als Pinterest expert weet ik na het inzetten van deze strategie voor meer dan >100 bedrijven hoe we jouw Pinterest stap voor stap optimaal kunnen laten groeien. Ik zorg ervoor dat we een passende strategie hebben die zorgt voor maximale groei!