Gratis masterclass

Meer klanten aantrekken via Pinterest, pin jouw bedrijf naar succes!

In ongeveer een uur ontdek jij hoe je niet meer 24/7 online hoeft te zijn en tóch klanten bereikt door het inzetten van Pinterest. Heb jij er ook geen zin meer in om je content te zien verdwijnen in de massa en wil je continu potentiële klanten bereiken zonder 24/7 zichtbaar te zijn?

Binnenkort komt er weer een masterclass aan, volg mij op Instagram om op de hoogte te blijven.

Schrijf je
nu in!

Mijn nummer 1 bron van bezoekers kwam vanuit Pinterest

Je hebt deze maand weer uren besteed aan het op orde maken van je social media. Toch merk je dat je niet gevonden wordt, merk je dat je content snel verdwijnt in de grotere massa en merk je eigenlijk zeer weinig effecten van al je harde werk.

Je voelt je wellicht machteloos, gefrustreerd en moe van het eindeloze proberen. Geloof me: ik voel je. En dat is de reden dat ik zelf besloot om mijn kostbare tijd te besteden aan Pinterest marketing. Met succes!

Voor mijn eigen blog die ik toentertijd had, ervaarde ik bovenstaande problemen waardoor ik besloot om het over een andere boeg te gooien en Pinterest-marketing in te zetten! Met succes, want mijn nummer 1 bron van bezoekers kwam vanuit Pinterest. Dit kan ook voor jouw bedrijf zo zijn!

Om jou op weg te helpen, besloot ik een masterclass op te nemen. Deze masterclass is geschikt voor zowel starters die Pinterest alleen kennen als een bron van inspiratie, als voor ervaren gebruikers die momenteel weinig of geen succes behalen.

Deze masterclass is voor jou, als je…

Het beu bent om je content te zien verdwijnen in de massa;

Niet meer 24/7 online wilt zijn en je jezelf zichtbaar moet maken, terwijl je de marketing het liefst om je diensten laat draaien;

Een duwtje in de juiste richting nodig hebt om je Pinterest op te gaan starten;

Wilt weten wat Pinterest überhaupt kan betekenen voor jouw marketing en conversies.

Deze masterclass is NIET voor jou als jij…

Je hoopt dat het een overnacht succes gaat zijn. Pinterest is vooral gefocust op lange termijnstrategie net zoals google, en als je naar de lange termijn kijkt dan gaan dit soort kanalen je zo veel meer opleveren! Consistentie leads, consistente conversie.

Je hebt nog geen website of enige vorm van content hebt. En als je hierbij denkt dat je te weinig content hebt, je hebt meer content dan je denkt en daarnaast kun je content voor Pinterest onwijs goed recyclen! Het hebben van een website en enige content is echter wel aan te raden.

Hi, ik ben Vera Lauret

Over The Pin Branding

Hi, mijn naam is Vera! Met The Pin Branding help ik bedrijven zoals webshops, dienstverleners en bloggers met hun Pinterest-marketing. Ik heb al tientallen bedrijven in verschillende branches geholpen om ervoor te zorgen dat zij een continue stroom aan bezoekers, klanten en conversies zouden krijgen.

Door Pinterest op een strategische manier in te zetten, heeft het een succesvolle werking op het aantrekken van nieuwe klanten en het verhogen van je verkopen.

Wil jij Pinterest ook inzetten voor je bedrijf, zodat je meer potentiële klanten naar je website krijgt en zo meer omzet kunt genereren? Schrijf je dan nu in voor de gratis masterclass!

Pinterest Expert

Zorg voor een continue stroom aan potentiële klanten door het succesvol inzetten van Pinterest

Na deze masterclass weet jij precies hoe jij Pinterest kunt inzetten voor jouw bedrijf. Je weet hoe je tijd kunt besparen! Tijd is schaars, en in minder tijd meer potentiële klanten bereiken is denk ik wat we allemaal wel zouden willen. Leer hoe je duurzame content in kunt zetten, die niet langer in de massa verdwijnt!

Pinterest is een krachtig marketing kanaal waarbij je niet 24/7 online hoeft te zijn, maar waarmee je met de juiste strategie nieuwe websitebezoekers, klanten en conversies genereert! Wij helpen jou hierbij middels onze diensten en (online) trainingen.

© 2021 - 2023 The Pin Branding