Pinterest Kickstart

Ontdek waar jij kansen laat liggen binnen Pinterest en maak direct een goede start!

Wat je krijgt

Stapsgewijs gaan we aan de slag met het verkrijgen van organisch Pinterest verkeer naar jouw website en socialmediakanalen.

We kijken volledig opnieuw naar jouw account en op basis van deze informatie krijg je een adviesrapport
Het account optimaliseren neem ik op me zodat jij er niet meer naar om hoeft te kijken.
In een laatste call neem ik je mee hoe je het beste verder kunt met je pins en hoe je deze het best kunt inplannen.
Ik had al een pinterest account en van alles geleerd over hoe ik die zakelijk in kan zetten. Echter, kwam er nog geen resultaat uit. Vera heeft kritisch naar mijn account gekeken en kwam al snel met een paar super fijne tips! Vervolgens heeft ze mijn account ingericht en geleerd hoe ik deze zelf kan beheren. Ik heb nu veel meer vertrouwen in wat ik doe!

Hasse

van Hassecox.nl

Veelgestelde vragen

Als ik de tips van de adviesanalyse aanneem, gaan mijn resultaten op Pinterest dan echt vooruit?
Ja! Blijkbaar is de strategie die je voorheen gebruikte niet de juiste strategie voor jou en je branche. Ik kijk vooraf op Pinterest een geschikt kanaal voor je is, zo niet ben ik daar eerlijk in. We gaan aan de slag om juist websiteverkeer en klanten te genereren.
Hoelang zijn we bezig met de kick-start?
We starten met een korte call waarna jij een vragenlijst invult zodat ik je bedrijf beter leer kennen. Als je deze vragenlijst hebt ingevuld duurt het maximaal 3 weken voordat ik een strategierapport heb gemaakt. Na akkoord ga ik het account optimaliseren en plannen we een call in om alles te bespreken.
Zijn de kosten eenmalig?

Ja deze kosten zijn eenmalig na dit traject ga jij zelf aan de slag met het pinnen van je content. Mocht je het willen uitbesteden en er weinig tot geen omkijken naar hebben dan heb ik hiervoor het Pinterest beheer traject.

Mijn vraag staat er niet tussen.

Stuur een e-mail naar [email protected], en ik neem contact met je op. Als je graag een kennismakingsgesprek wilt, kun je dat ook naar dit e-mailadres sturen.

Your Products

Product
Quantity
Price
Pinterest Kickstart
+
497,00

Factuurgegevens

Je bestelling

Product Subtotaal
Pinterest Kickstart  × 1 497,00
Subtotaal 497,00
Totaal 497,00
  • Selecteer je bank

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je bestelling te verwerken, om je beleving op deze site te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven in ons privacybeleid.

Veilige betaling

Verbindingen zijn versleuteld met SSL

Pinterest is een krachtig marketing kanaal waarbij je niet 24/7 online hoeft te zijn, maar waarmee je met de juiste strategie nieuwe websitebezoekers, klanten en conversies genereert! Wij helpen jou hierbij middels onze diensten en (online) trainingen.

© 2021 - 2023 The Pin Branding