E-book Zoekwoorden

Zet de juiste zoekwoorden in om meer klanten te bereiken via Pinterest

Wat je krijgt

In het e-book zoekwoorden leer ik je hier alles over, zodat jij je ideale klanten gaat bereiken via Pinterest. Hierdoor voorkom je dat je een ‘zomaar’ een pin plaatst, maar ga je juist voor strategische pins met zoekwoorden waar jouw ideale klant naar op zoek is.
Leer meer over zoekwoorden onderzoek

De verschillende soorten zoekwoorden

Statistieken en zoekwoorden, en meer!

Voornaam Achternaam

Bedrijfsnaam

Veelgestelde vragen

Kan ik na dit e-book gelijk aan de slag met mijn Pinterest account?

Na dit e-book heb je absoluut de juiste handvatten om zoekwoorden goed te kunnen gebruiken in je pins. Echter, het gebruik van de juiste zoekwoorden is slechts een klein onderdeel van de juiste Pinterest strategie. Wil je alles weten rondom Pinterest, misschien is The Pinterest Academy dan echt iets voor jou!

Mijn vraag staat er niet tussen.

Stuur een e-mail naar [email protected], en ik neem contact met je op. Als je graag een kennismakingsgesprek wilt, kun je dat ook naar dit e-mailadres sturen.

Your Products

Product
Quantity
Price
E-book Zoekwoorden
Na je bestelling direct in je inbox
+
47,00

Factuurgegevens

Je bestelling

Product Subtotaal
E-book Zoekwoorden  × 1 47,00
Subtotaal 47,00
Totaal 47,00
  • Selecteer je bank

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je bestelling te verwerken, om je beleving op deze site te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven in ons privacybeleid.

Veilige betaling

Verbindingen zijn versleuteld met SSL

Pinterest is een krachtig marketing kanaal waarbij je niet 24/7 online hoeft te zijn, maar waarmee je met de juiste strategie nieuwe websitebezoekers, klanten en conversies genereert! Wij helpen jou hierbij middels onze diensten en (online) trainingen.

© 2021 - 2023 The Pin Branding