Adviesanalyse

Beschrijf hier in 1 zin het resultaat voor je klant bij dit specifieke product

Wat je krijgt

Deze adviesanalyse zorgt ervoor dat jij een goede basis hebt en goed van start kunt gaan. Niet zomaar beginnen maar echt met een plan!
Een uitgebreid document met praktische, op maat gemaakte tips, over hoe jij kunt beginnen met Pinterest marketing voor jouw bedrijf.
De unieke combinatie pin titel en omschrijving en het advies hoe je hier zoekwoorden aan kunt toepassen.
3 unieke canva templates en een voorbeeld pin plan

Hier is ruimte voor 1 review. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Voornaam Achternaam

Bedrijfsnaam

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt het voordat ik de adviesanalyse binnen heb?

Nadat je de vragenlijst terug gestuurd hebt, ga ik aan de slag met jouw advies. Je kan hem daarna binnen 3 weken in je mail ontvangen.

Wat houdt een adviesanalyse op maat in?
Aan de hand van een vragenlijst waarbij ik jouw bedrijf beter leer kennen ga ik bekijken hoe jij Pinterest het beste kunt inzetten. Hierbij geef ik advies over je profiel, zoekwoorden, borden maar ook pin designs.
Kan ik zelf makkelijk aan de slag met het advies?

Het advies is zo ingedeeld dat jij er vervolgens zelf mee aan de slag kunt. Wil je echt leren hoe je de stappen toe moet passen, dan is The Pinterest Academy misschien wat voor jou. Het document legt namelijk niet precies uit hoe bijvoorbeeld moet pins moet inplannen, hiervoor is The Pinterest Academy. Dit advies is echt zodat ik jouw advies geef over hoe je je Pinterest kunt opzetten.

Als ik de tips van de adviesanalyse aanneem, gaan mijn Pinterest resultaten dan echt vooruit?
Ja! Je moet je dan alleen wel echt aan het advies houden en daarbij consistent pinnen. Dit klinkt misschien alsof het veel werk is om nog een kanaal consistent bij te houden maar dit is bij Pinterest niet het geval. Je kan namelijk met 2 uurtjes al een hele hoop vooruit plannen waardoor je er niet dagelijks/wekelijks mee bezig hoeft te zijn.
Mijn vraag staat er niet tussen.

Stuur een e-mail naar [email protected], en ik neem contact met je op. Als je graag een kennismakingsgesprek wilt, kun je dat ook naar dit e-mailadres sturen.

Your Products

Product
Quantity
Price
Adviesanalyse
Binnen 3 weken in je inbox
+
99,00

Factuurgegevens

Je bestelling

Product Subtotaal
Adviesanalyse  × 1 99,00
Subtotaal 99,00
Totaal 99,00
  • Selecteer je bank

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je bestelling te verwerken, om je beleving op deze site te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven in ons privacybeleid.

Veilige betaling

Verbindingen zijn versleuteld met SSL

Pinterest is een krachtig marketing kanaal waarbij je niet 24/7 online hoeft te zijn, maar waarmee je met de juiste strategie nieuwe websitebezoekers, klanten en conversies genereert! Wij helpen jou hierbij middels onze diensten en (online) trainingen.

© 2021 - 2023 The Pin Branding